Over ons

Vib-Assist is opgericht in 2013 vanuit een passie voor trillingen en Conditie Monitoring. We zijn uitgegroeid tot een klein en hecht team, klaar om u te ondersteunen en te ontzorgen met de laatste technieken op de markt verkrijgbaar.

De vib-assist visie

Over VIB-assist

De meest geavanceerde apparatuur en software zullen ten alle tijden moeten worden ondersteund door kennis en ervaring van de gebruiker. Bij Vib-Assist kunt u rekenen op een jarenlange ervaring in de service van roterende machines en een gedegen kennis niveau in de wereld van trillingen en Conditie Monitoring.

Om alle voorkomende werkzaamheden op een veilige en correcte manier te kunnen uitvoeren is Vib-Assist VCA VOL en ISO 18436.2 CAT III gecertificeerd.

Onze visie: meer winst met een lage investering door conditie monitoring, uw machine “hoofdpijn dossiers” zijn onze uitdagingen, samen uw machinepark tot een betrouwbare factor maken binnen uw organisatie.

vib-assist certificates

Industry 4.0

Onze passie brengt ons zover dat wij u ook kunnen ondersteunen in een aanzet tot Industry 4.0 (ook wel Smart Industry).

Industry 4.0 verwijst naar de 4e fase van de industriële revolutie met de focus op interconnectiviteit, automatisering, machine learning en real-time data. Continu metingen vanuit een geavanceerd meetsysteem zijn hierbij een perfecte aanvulling en zullen een succes zijn voor het maken van beslissingen voor zowel mens als de kunstmatige intelligentie.

Neem contact op
Vib-assist Industry 4.0 werkwijze

Case studies

Waar mogelijk en toegestaan door onze klanten worden verzamelde gegevens gebruikt om een korte case studie te maken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Problemen, of nog niet?
Wij komen vrijblijvend een keer langs.

Gratis consult